А с некъв силикон,лепило да се залепят?Пак е циганийка,но....
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.9ТД общи приказки и помощ
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ееее, хайде смъкни го и го направи както трябва. Кой праг ти е проблемен, левия или десния ? Какъв цвят е колата ?
Имам един в гаража здрав, мога да ти го подаря.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Левия,помъчих го с надигане и се закачи към щипката,ма май трябваше да го мазна с нещо преди тва...бордо е колата,ако го имаш тоя праг ти благодаря,а и може да ми кажеш на лични и неква цена все пак.Хубаво е да си вземеш некви пари за него.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеНикъв отговор.....страшни колеги,а му казах че ще му го платя,може би тва го отказа...мани,мани...AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Няма проблем,като имаш време свиркай. Абе нещо тежко ми върти стартера-без прекъсване иначе.Така я карам вече 15 дни.Днес колега ми мери акумолатора при загасен мотор-12.7 волта.Чудя се ,дали е стартера или акумулатора,а в момента нямам възможност да я пробвам с друг акумулатор...Идеи?
Comment
-
Здравей колега, моя акумулатор на студен мотор е 12.5 винаги и си върти една идея по трудно отколкото на топъл мотор и откакто съм я взел е така. Според мен ако стартера върти трудно трябва да имаш голям спад на волтажа на акумулатора. Аз съм замервал моя спада до 9- 9.5 волта на студен мотор.
На мен вчера ми се скапа вакуум помпата за сервото на спирачките и сега си търся и се чудех дали се ремонтира нещо или е за боклука?Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Comment
-
Здравейте цялостен ремонт на стартера,на тд с качване,колко пари ще излезе ротора е заминал също.В момента стартера е свален почти на салата е.
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:30 ----------
Дефакто да му се подмени всичко,и шалтера е спукан-лепен някога...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеЗдравейте цялостен ремонт на стартера,на тд с качване,колко пари ще излезе ротора е заминал също.В момента стартера е свален почти на салата е.
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:30 ----------
Дефакто да му се подмени всичко,и шалтера е спукан-лепен някога...Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениее ако и той е помлян....150 ми обявиха за рециклиранеAlfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
Comment